rainbowcolors
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
Studio Kleur en Stijl:   TEL: 06 535 811 71 TEL: 06 535 811 71   of   stuur een e-mail
Reviews van Studio  Kleur & Stijl

Reviews van klanten

Altijd fijn als andere mensen vertellen hoe hun ervaringen bij Studio Kleur & Stijl waren. Positieve woorden over Studio Kleur & Stijl van een aantal klanten

8-2-2020Carla
Kleur & Hartekleur, voor mij een mooie combi van ontdekken wie je bent, hoe de ander jou ziet en hoe je je boodschap middels kleur kunt bekrachtigen.
Komende weken staan er flink wat lezingen, scholingen en interviews op de agenda. Fijn om te ontdekken hoe kleuren je boodschap versterken. Dank je wel Angela
1-9-2016Verony
Ik ben beslist bewuster naar kleur gaan kijken en voel me ook zekerder om andere kleuren te gebruiken doordat ik weet dat er best veel kleuren goed bij mij passen! Echt heel fijn.
1-9-2016Connie
Ik ben met Angela de stad in geweest, personal shoppen.
Angela heeft me advies gegeven over de kleuren die mij staan, welke combinaties goed bij elkaar passen en welke passend zijn bij mijn figuur.
Wat ze me ook liet zien, is hoe je van een outfit een geheel kunt maken, door bijvoorbeeld de kleur van je schoenen terug te laten komen in een ander deel van je outfit.
Door de kleding te passen, kon ik direct zien wat ze bedoelde en kreeg ik meer inzicht. Dit inzicht kan ik in het vervolg steeds opnieuw gebruiken!
1-9-2016Mieke
Een aanbeveling! Bij het personal shoppen met Angela heb ik ervaren dat zij niet alleen naar de best bij mij passende kleuren en kledingstukken zoekt, zij zoekt echt naar kleding die bij mijn persoonlijkheid past. Dat maakt het shoppen met Angela tot een feestje. Het was nu de 2e keer dat ik met Angela op pad ging, na zo’n shopsessie regent het altijd complimenten over mijn nieuwe outfits. Angela kijkt naar het totaalplaatje, uitstraling, kleur, stijl en persoonlijkheid.
20-5-2016Michelle
“Ik merkte zelf dat ik het ook spannend vond om met een andere vrouw te praten over mijn onzekerheden, figuur enz. maar door jou fijne benadering viel dat helemaal weg en kon ik meer vragen stellen en twijfels delen”.
20-5-2016Mies
“Met je waardevolle tips na deze onderscheidende persoonlijke kleurenanalyse ben ik lekker aan de slag gegaan en jawel mijn kledingkeuze valt anderen op in de positieve zin!
En dank je wel voor jouw betrokkenheid en alle waardevolle input die je me gegeven hebt bij het garderobe advies, je hebt echt oog voor detail! Het maakt het leven zoveel rijker!”
20-5-2016Carolien
"In het samenzijn met jou Angela voel ik mij altijd geïnspireerd en verwarmd.
Je hebt een waardevolle expertise in huis en weet dat op
een fijne en toegankelijke manier over te brengen. Door je persoonlijke en respectvolle
benadering krijg ik alleen maar meer zin om met je praktische tips aan de slag te gaan.
Ik realiseer me heel goed dat kleding- en kleurkeuze bepalend is voor de resultaten die ik
wil neerzetten, of dit nu gaat om een training of een acquisitiegesprek.
Ik weet nu precies waar ik op kan letten en hoe ik mijn presence kan versterken met
mijn kleur- en kledingkeuze. Dank je wel en ik kom zeker bij je terug om meer te ontdekken!”
20-5-2016Heleen
“Weet je dat je me met de kleurenanalyse een erg leuke stimulans hebt gegeven?! Ik ben gaan shoppen en heb me over een drempel gezet en van alles gepast wat ik “normaal” gesproken niet zou doen (kleuren waar ik altijd zo aan voorbij zou lopen) Ik heb die mooie groene kleur gekocht, die bij jou zou goed stond en ik voel me heel anders, vrouwelijker en mooier. Het voelt allemaal zo goed! Kleding doet echt veel met je!
Lieve Angela veel dank voor je stimulans!”
20-5-2016Anja
“Tijdens de adviezen heb ik superveel bruikbare tips ontvangen. Wat ik het fijnst vind aan Angela is dat ze de deelnemers heel erg in hun waarde laat. Ze benadrukt steeds dat je helemaal niet hoeft te veranderen en dat er niks mis is met hoe je je nu kleed of opmaakt. Ondertussen geeft ze heel veel tips hoe het ook anders kan (maar niet persé moet).
Die veilige sfeer die ze neerzette zorgde ervoor dat de dames zich snel op hun gemak voelde!”
20-5-2016Carolien
“Je integriteit en respect voor het werk en gedachtegoed van een ander waardeer ik enorm Angela. Dit maakt dat ik jou volledig vertrouw en graag deel met je. Ik wordt altijd zo blij als ik bij je ben geweest, je sprankelt altijd en bent zo positief en bezit een warme persoonlijkheid, heel fijn! “
20-5-2016Wil
“Ik heb niet alleen een geweldige middag gehad, ik heb ook net even dat extra zetje in mijn zelfvertrouwen gekregen, Angela stelde me meteen op mijn gemak en ze nam alle tijd om mijn persoonlijke kleuren via de kleurenstrookjes te ontdekken. Ik ben me bewuster van de kleding die ik koop en durf nu kleuren te pakken die ik anders aan het rek liet hangen. Ik kan Angela van harte aanbevelen!”
20-5-2016Alma
"Het advies van Angela heeft ertoe bijgedragen dat ik bewust keuzes maak en makkelijker kleding koop omdat ik nu weet wat een bepaalde stijl en kleur met je doet. De waardevolle persoonlijk kleuren palet, die voor mij persoonlijk op maat is gemaakt, echt fantastisch, draagt bij dat ik op een andere manier weet te stylen en met kleur uit dit palet! Fijn om te ervaren dat iets niet “fout” is maar in een juiste combinatie je mooier maakt. Angela heeft een fijne, warme persoonlijkheid die je een goed beeld geeft van kleuren en stijl. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen en ik zal een ambassadeur zijn voor haar bedrijf”.
28-4-2016Arina
Mijn vriendinnen en ik zijn erg enthousiast en we raken niet uitgepraat over onze bevindingen! Wij zijn ook erg blij met jouw respectvolle aanpak
25-4-2016Rebecca Jansen
Bij Studio Kleur & Stijl perfect geholpen met de kleuranalyse. Angela is een professionele consulente. Het is echt waar, als je jezelf zekerder voelt over hoe je overkomt, dan straal je dat ook uit!
25-4-2016Yvonne
Hallo Angela, ik heb zoveel profijt van jouw adviezen. Geen miskoop meer, dat bespaart me een hoop geld, dank je wel!

Voeg uw reactie toe

Naam
Bericht
Antibotafbeelding
Rss