rainbowcolors
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
Studio Kleur en Stijl:   TEL: 06 535 811 71 TEL: 06 535 811 71   of   stuur een e-mail

Art of Image - kleurenwaaier persoonlijke kleurenanalyseKleuradvies

Lijkt het je niet geweldig? Een kleuradvies dat 100% op jou is afgestemd? Bij Studio Kleur & Stijl kan dat!

Zijn er kleuren die je vaak draagt en waarom is dat zo? Is het een veilige gewoonte geworden, hangt het af van je stemming of vind je gewoon dat sommige kleuren bij bepaalde gelegenheden horen? Je eigen keuzes hoeven niet verkeerd te zijn, maar er is misschien nog meer mogelijk. Laat kleur voor je spreken!

Kleurenanalyse voor huid en type persoonKleurenanalyse

Onderdeel van een persoonlijk stylingadvies is een kleurenanalyse volgens het concept van Art of Image. Met hulp van analysedoeken bepaal ik welke kleuren het beste passen bij de natuurlijke tint van je huid, haar en ogen. Je ervaart dan zelf hoe kleur in je voordeel werkt. Je ziet er stralender uit, je ogen komen meer tot hun recht, en je hele image en imago krijgt een boost. Een geavanceerd computersysteem vertaalt de analyse naar een kleuradvies dat maximaal op jou is afgestemd. Want er is maar één jij!

Jouw kleurenpalet

De analyse kan worden afgerond met een handige kleurenwaaier, maar ook met een volledig gepersonaliseerd palet waarin maar liefst 42 kleuren zijn opgenomen. Deze harmoniëren met jouw huid-, haar- en oogkleur, of werken versterkend. Met deze praktische hulpmiddelen kun je veel gerichter shoppen en kiezen voor meer variatie. Nooit meer die onzekerheid of een kleur je staat. Je uitstraling wordt krachtiger en je maakt doelgerichte kleurencombinaties.
 

Make-up advies

Tijdens het make-up advies spelen jouw huid-  en oogkleur een voorname rol. Voor elke seizoentype en individuele kenmerken geldt een ander kleuraanbod. Make-ip is ter ondersteuning van jouw eigen natuurlijke schoonheid, de juiste kleuren en eenvoudig toepasbare technieken zetten jouw mooie accenten kracht bij en camoufleren minder mooie gedeelten.  

De producten zijn parabenenvrij, parfumvrij, glutenvrij, niet op dieren getest, hypoallergeen en dermatologisch getest.

Combineer met kleur

Met kledingkleur valt nog meer te sturen. Elke kleurnuance heeft een essentie waarmee je een (on)bewuste boodschap kunt uitzenden: toegankelijk, afstandelijk, betrouwbaar, creatief, overtuigend en zo meer. Dit geldt ook voor combinaties van kleuren. Dit kun je goed inzetten in formele situaties, maar bijvoorbeeld ook in coachsessies. Ik vertel je er graag meer over.

Color coachingColour Coaching

Je eigen favoriete kleuren vertellen iets over wie je bent en over je persoonlijke ontwikkeling. Het zijn je hartkleuren en ik geef ze een diepere betekenis met Colour Coaching, een waardevolle manier om kleur te benaderen. De energie van de hartkleuren heeft een positieve invloed op je stemming, gezondheid en je innerlijke kracht. Daarom zijn ze voor jou essentieel. In oude culturen als Egypte en India weten ze dit al duizenden jaren. Volg een Colour Coach consult en ervaar hoe kleur jouw zichtbare kwaliteiten vergroot.