rainbowcolors
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
Studio Kleur en Stijl:   TEL: 06 535 811 71 TEL: 06 535 811 71   of   stuur een e-mail

Jouw imagestyliste van Studio Kleur & Stijl

Angela Besseling van Studio Kleur en Stijl

Wat leuk dat je ook bent geïnteresseerd in mijn persoonlijke verhaal! Ik ben Angela Dingerdis-Besseling, imagestyliste, gelukkig getrouwd en ook nog eens moeder van twee prachtige zonen. Mensen versterken is wat mij drijft in het leven. Jarenlang deed ik dat als ziekenverzorgende, maar mijn talenten en ambities lagen diep in mijn hart toch ergens anders.

Mijn opleiding en ontwikkeling

Kleding: het fascineerde mij altijd al, en daarom ging ik zelf voor advies naar een professioneel styliste. Ik ontdekte hoe kleur en stijl voor je kunnen werken, uiterlijk zichtbaar maken wie je innerlijk bent, toen wist ik: dit is wat ik wil gaan doen. Dat was in 2003.
Om mijn doel te bereiken volgde ik een opleiding bij Art of Image, een erkend opleidingsinstituut voor kleurconsulenten en stylistes. Dankzij die achtergrond kan ik mijn kleuradvies volmaakt op mijn klanten afstemmen met een gepersonaliseerd 42-kleurenpalet.
Op kleding en kleur raak ik nooit uitgekeken! Ik wil mij op mijn vakgebied blijven ontwikkelen, en daarom volg ik nog regelmatig aanvullende cursussen en trainingen. Zo voeg ik sinds enige tijd ook Colour Coaching toe aan mijn stylingtrajecten.

Geef ook jouw leven kleur en stijl

Ontdek je eigen kledingstijl en geef kleur aan je leven! Dat is in een notendop wat Studio Kleur & Stijl jou als ondernemende vrouw (en man) te bieden heeft. Met goedgekozen kleding laat je van buiten zien wie je van binnen bent. Het geeft je zelfvertrouwen, vergroot eigenwaarde en versterkt de indruk die je op anderen maakt. Misschien ben je je daarvan wel bewust, maar weet je niet hoe je het voor elkaar moet krijgen.

Mijn tassenwebshop

Ben je net als ik overtuigd van de kracht van goede accessoires? Kijk dan ook eens in mijn webwinkel tastoo.nl. De unieke en praktische tassen die je hier ziet, komen rechtstreeks van een ontwerpster uit Thailand. In dit bijzondere land heb ik met mijn man een aantal jaren met veel plezier gewoond en gewerkt, Ik was werkzaam als vrijwilligster op een internationale school. Ik ben blij dat ik via Studio Kleur & Stijl nog een tastbare band met deze plek heb.

Wil je mij zelf eens spreken of heb je specifieke vragen? Bel me gerust op: 06-5358117106-53581171 Of stuur een mail naar info@kleurenstijl.nl.