rainbowcolors
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
  • Studio Kleur en Stijl
Studio Kleur en Stijl:   TEL: 06 535 811 71 TEL: 06 535 811 71   of   stuur een e-mail

Activiteiten 2023

Heb je vele vragen over Kleur & Styling?

Kom deelnemen aan de inspiratie avonden, per avond een ander thema. Tijdens elke activiteit ontvang je veel tips over jouw vragen. De 3e dinsdagavond van bijna elke maand in kleine groepsverband ‘Aan tafel van Angela’ voor Kleur & Stijl inspiratie. Aan de Oosterzijweg 7 B Limmen. Ook staan er nieuwe workshops op de agenda.
Schrijf je alvast in.

Nieuw: 'Aan tafel van Angela' voor kleur & stijl inspiratie

Thema: Kleur & Stijlboard

Dinsdag avond 17 januari 2023
Heb jij wensen of verlangens op het gebied van jouw kledingkeuze? Wil je meer helderheid in welke kleur of stijl bij jouw past?
In de vorm van een kleur- en stijlboard kan het helpen om izicht te krijgen, zodat je met gemak een kledingkeuze kan maken.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur (maximaal 6 personen)
Investering: € 27,00

De geheimtaal van mooi opgediend puur eten en de styling van jouw eetkamer/keuken

Zaterdag 11 februari 2023 (VOL)
Meld je alvast aan voor Zaterdag 14 oktober 2023
Nieuwe recepten en mogelijkheden, in samenwerking met PuurMies. Biologisch, gluten- en zuivelvrij koken en eten. En styling van kleding, passend bij jouw persoonlijkheid en lichaamsverhouding komen aan bod verzorgd door Angela  
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Investering € 77,00

"Aan tafel van Angela" 

THEMA: KLEUR

Dinsdag avond 16 mei 2023
Wil je meer duidelijkheid over het gebruik van jouw persoonlijke kleuren? Ben je in het bezit van een persoonlijk palet? Nieuwsgierig wat kleur je te vertellen heeft? Kom (weer) eens langs. We bespreken jouw vragen zodat je er elke dag je voordeel mee kan doen.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Investering: € 27,00 

Workshop: Meer combinaties maken met jouw kleding, hoe doe je dat?

Zaterdag 15 april 2023
Je hebt goede kledingstukken in jouw garderobe, maar je draagt steeds dezelfde combinaties. Je weet niet goed welke kleur erbij gecombineerd kan worden of je     vraagt je af of de stijlkeuze, lengte, vormgeving van het kledingstuk passend is bij jou. Ontdek hoe gemakkelijk het is.
Tijd: 14.00 - 16.30 uur 
Investering: € 50,00
 

"Aan tafel van Angela"  ‚Äč

THEMA: MAKE-UP

Dinsdag avond 16 mei 2023  

Houd je van een beetje make-up, ben je nieuwsgierig wat bij jou past? Wil je wel eens experimenteren? We houden rekening met jouw huid-, haar- en oogkleur
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Investering: € 27,00

Workshop: Welke kleding past bij jouw figuur en gezichtsvorm?

Zaterdag 3 juni 2023
Twijfelen kost veel energie. Als je meer inzicht hebt in jouw lichaamsverhouding, figuurlijn, gezichtsvorm en botstructuur dan weet je precies welke kledig het beste bij jou aansluit. Je vraagt je af of de lengte of vormgeving van het kledingstuk passend is bij jouw lichaamsverhouding. Je weet niet goed welke kleding(stijl) goed gecombineerd kan worden.
Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Investering: € 50,00 

 

Angela's Blog

lees mijn laaste blogs met interessante informatie over kleur- en stijlkeuzes

Workshop Kleur & Energie,

Personal Shop Event 

Nieuws van/over Studio Kleur & Stijl

Ik organiseer met regelmaat uitnodigende events. Hou deze pagina dus in de gaten, meld je aan voor mijn nieuwsbrief 'Aantrekkelijke tips van Angela' of volg Studio Kleur & Stijl op Facebook.

Zin in iets leuks? Ook groepen en bedrijven kunnen mij inschakelen voor het opzetten van een activiteit. Denk bijvoorbeeld aan:
Het imagospel - Kleur en Stijl

  • Kledingparty met aandacht op kleur of een kleurenanalyse  
  • Kledingruil
  • Sjaals draperen en accessoires
  • Imagospel

Shop Event

Shop Evenement bij Studio Kleur & Stijl Heb je ook zin in het voorjaar?
Zin om iets nieuws aan te schaffen?
En wil je hier graag eerlijk advies bij ontvangen?
Dat kan!

Helaas is voorlopig het PERSONAL SHOP EVENT niet mogelijk.
Mocht het weer plaatsvinden, dan lees je dat weer in mijn nieuwsbrief ; Aantrekkelijke tips van Angela' en op mijn website.

Heb je een vraag? Laat het me weten: info@kleurenstijl.nl of bel me op tel: 06-53581171


ZONNIGE GROET,

ANGELA Dingerdis - Besseling
Oosterzijweg 7 B
1906 AX Limmen
Verwenarrangement

Verwenarrangement bij Studio Kleur & Stijl

Heb je een presentatie, (gala)feest, of bruiloft of een veelbelovende afspraak? Ga dan voor hét verwen-arrangement waardoor je je zelfverzekerd en stralend voelt!

Topkapper INKX knipt en/of stijlt jouw haar en onze visagiste verzorgt een passende make-up. De finishing touch wordt verzorgt door Imagestyliste Angela van Studio Kleur & Stijl

Verwenarrangement aanvragen

Bekijk de pdf
Life Style Event voor Alpe d’Huzes

Samen met een vriendin heb ik in Chateau Marquette in Heemskerk een Life Style Event opgezet voor een goed doel: Alpe d’Huzes. Natuurlijk maakte een modeshow onderdeel uit van de activiteiten!

Body & Mind Inspiratiedag 2017

Samen met een vriendin stonden we op zondag 5 februari jl. op de Body & Mind Inspiratiedag in het gebouw van Stayokay te Egmond. Het was er druk en gezellig en het filmpje laat zien de sfeer van onze stands.

Angela BesselingKleding & Uiterlijk

Gastblog presentatie door Angela

Op Sterk Netwerk is er een Gastblog verschenen met een leuk artikel over kleur, stijl, imago, de DO’s en de DONT’s

Je uiterlijke verschijning is een krachtig non-verbaal middel dat je kan inzetten om je doel te bereiken. Met goedgekozen kleding voel je zekerder, energieker, en dat straal je dan ook uit. Maar dat niet alleen: je kleding beïnvloedt ook hoe anderen op jou reageren. Zeker bij een eerste kennismaking kan dat doorslaggevend zijn. Wees je daarvan goed bewust.

De basis voor een perfecte outfit: kledingstukken en stoffen die passen bij jouw figuurvorm. En als je dan ook nog listig gebruik maakt van kleur, zit het wel goed met de bekende eerste indruk! Maar hoe zit dat dan met die kleuren?

De kracht van kleur

Met een persoonlijke kleurenanalyse weet je precies welke kleuren bij jouw huid, haar en ogen passen. Daarnaast leer je ook de essentie van elke kleur kennen en hoe je daarmee de indruk die je maakt, kunt sturen. Met die dubbele kennis in je achterhoofd hoef je niet meer te twijfelen over wat je bij welke gelegenheid aantrekt, en doe je ook nooit miskopen.

Lees het hele artikel op Sterk Netwerk